MUDr. Tomáš Bouzek

Neurologická ambulance

Ochrana osobních údajů

MUDr. Tomáš Bouzek, se sídlem Starodejvická 8, 160 00 Praha 6, IČ 75019060 zpracovává v případě vašeho kontaktu v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ,,Zákon“) a s Všeobecným nařízením o ochraně údajů (Nařízení EU 2016/679, dále jen jako ,,Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon.

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro komunikaci ohledně případného objednání ke konzultaci, k průběhu zahájené léčby nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou MUDr. Tomášem Bouzkem zpracovávány po dobu jednání o možném zahájení léčby, nejdéle 1 rok od vašeho kontaktu, pokud nezahájíte léčbu v jeho ambulanci nebo neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Pokud se stanete našim pacientem, zpracováváme na základě zákonem stanovených povinností a našeho oprávněného zájmu následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon
  • datum narození
  • rodné číslo
  • trvalé bydliště
  • zdravotní pojišťovnu
  • informace o vašem zdravotním stavu
  • výsledky vyšetření a lékařské zprávy jiných zdravotnických zařízení. 

Zpracování osobních údajů je prováděno MUDr. Tomášem Bouzkem tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto osobu mohou zpracovávat i další zpracovatelé, kteří jsou zavázáni dodržovat nezbytná opatření ochrany osobních údajů dle Nařízení. 

Zpracovávané osobní údaje nejsou předmětem automatizovaného zpracovávání a rozhodování.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle předpisů o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení péče a léčby,,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na náš e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

MUDr. Tomáš Bouzek

Neurologická ambulance

Praha 6, Starodejvická 8/1897

IČ: 75019060

Tel: 222 943 297, 732 403 969
E-mail: tomas@bouzekordinace.cz

Zpracování osobních údajů

© 2014 - 2020 MUDr. Tomáš Bouzek - Neurologická klinika. Vytvořeno v UNISMINI